Δίψα για νίκη στην Αναγέννηση κόντρα στον Αιολικό!

Μετά την ανάπαυλα λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών η Αναγέννηση (όπως και όλες οι ομάδες της super league 2) επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αύριο με την 3η εμβόλιμη αγωνιστική και οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας τον Αιολικό!

Μετά τα όσα συνέβησαν με την αδυναμία της ομάδας μας να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, τη συμπεριφορά των αντιπάλων που έφθασαν στο σημείο να κάνουν και παράσταση στην ΕΠΟ για να τιμωρηθεί, αντιλαμβάνονται όλοι ότι το αυριανό ματς αποκτά έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Πέρα δηλαδή από το βαθμολογικό διακύβευμα που αφορά στους στόχους των δύο αντιπάλων, η Αναγέννηση έχει πολλούς λόγους να κερδίσει αύριο.

Και ο σπουδαιότερος έχει να κάνει με την απαράδεκτη συμπεριφορά των διοικούντων τον Αιολικό στο αίτημα για αναβολή του αγώνα Κυπέλλου.
Τότε που η περιοχή μας ρήμαζε από την θεομηνία και δεν είχαν την ενσυναίσθηση να δεχθούν το αίτημα για να γίνει το ματς όταν οι συνθήκες θα ήταν κατάλληλες!

Η Αναγέννηση, λοιπόν, αύριο θα προσπαθήσει να δώσει τη δική της απάντηση εκεί που ξέρει καλά. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο,τι έχει πετύχει η ομάδα μας από καταβολής το έχει καταφέρει εντός των γραμμών του γηπέδου.

Στο παρασκήνιο, στα γραφεία και στις μεθοδεύσεις, δεν ήταν ποτέ στο… φόρτε της. Στο γήπεδο όμως έχει φροντίσει διαχρονικά να δώσει… ξεγυρισμένες απαντήσεις προς πολλές κατευθύνσεις.

Αύριο θα προσπαθήσει να δώσει άλλη μία και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.
Στις τάξεις της επικρατεί συναγερμός και δίψα σε όλους για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών που τη διατηρήσουν στην κορυφή…

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Αναγέννηση εξέδωσε ανακοίνωση με τα όσα ισχύουν για τον αυριανό αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει:

«Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου (16:00) η ομάδα μας υποδέχεται τον Αιολικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της #SuperLeague2 .
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως όσοι δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της προπώλησης, η οποία θα γίνεται μέσω του Official Store του Συλλόγου μας (Πλατεία Ελευθερίας 5, Κεντρική Πλατεία) τις εξής ημέρες και ώρες:

Τρίτη: 10:30 έως 14:30

Τετάρτη: 10:00 έως 13:30

Τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν στις 14:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ορισθεί ως εξής:

Θύρα 1 και 3 – 10€

Θύρα 2 – 15€

Παράλληλα όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν από το Official Store του Συλλόγου μας.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 16:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας»!