Δωρεά μηχανήματος απεικόνισης φλεβών στη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας από το Επιμελητήριο (φωτο & βίντεο)

Ένα πολύτιμο μηχάνημα απεικόνισης φλεβών για τη διευκόλυνση της φλεβοκέντησης, δώρησε το πρωί της Πέμπτης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο Γενικό Νοσοκομείο για την ενίσχυση της μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής νόσου.
Το μηχάνημα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και για όλους τους πάσχοντες που πραγματοποιούν επι χρόνια μεταγγίσεις αίματος και το φλεβικό τους σύστημα έχει εξασθενίσει, καθώς απεικονίζει με ακρίβεια τις φλέβες κάνοντας πιο εύκολη τη διαδικασία της μετάγγισης.

Το μηχάνημα παρέλαβε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μαίρη Κουτσιούμπα, παρουσία του Διευθυντή της Μονάδας κ. Ευτύχιου Ευτυχιάδη, της προϊσταμένης της Μονάδας κ. Μιράντας Κερασιώτου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Γιώργου Κουκουζέλη και του Προέδρου του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασσαιμίας κ. Κων/νου Νικολάου. Από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρέστησαν οι κ.κ. Κώστας Λαμπρόπουλος και Πέτρος Παπαδάκος, ενώ έγινε επίδειξη των δυνατοτήτων  και της χρήσης του μηχανήματος.

Ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι μέσα και από αυτή δωρεά, το Επιμελητήριο στηρίζει έμπρακτα το έργο του προσωπικού και της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δωρεές με σημαντικότερη αυτή που αφορά 30 κρεβάτια.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα