Δύο παρασύρσεις γυναικών από μηχανάκι στην Καρδίτσα, μία τραυματίστηκε σοβαρά

Δύο τροχαία με παρασύρσεις γυναικών, η μία εκ των οποίων μεταφέρθηκε πιο σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο, προκάλεσε οδηγός δικύκλου το μεσημέρι της Τρίτης στην Καρδίτσα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία, ο οδηγός του δικύκλου (μηχανάκι) παρέσυρε μια πεζή γυναίκα στην οδό Τρικάλων στο ύψος του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ο οδηγός, ηλικίας περίπου 30 ετών, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε την πορεία του.

Λίγο αργότερα στη διασταύρωση των οδών Μπιζανίου και Λάππα παρέσυρε μια 42χρονη γυναίκα που οδηγούσε ποδήλατο την οποία επίσης εγκατέλειψε. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ με ένα όχημα, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη 42χρονη και στη συνέχεια τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Επίσης με ελαφρότερα τραύματα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και το θύμα της πρώτης παράσυρσης.

Να σημειωθεί ότι λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το δεύτερο συμβάν, επί της οδού Κρέσνας, η αστυνομία που είχε λάβει σχετικό σήμα, προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού του δικύκλου ο οποίος επίσης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.