Την ήττα με το βαρύ 4-0 γνώρισε ο Αστέρας στη Νεάπολη Λάρισας από τον Ηρακλή για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγώνα και έφθασαν δίκαια στη νίκη με γκολ που σημείωσαν οι Κάστρο (17′, 48′ και 50′) και ο Εγγλέζος (27′).
Ο Αστέρας δεν είναι βεβαίως ακόμη έτοιμος και κατά κάποιο τρόπο η ήττα αυτή είναι χρήσιμη για να δουλέψει ακόμη περισσότερο ώστε να είναι έτοιμος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου ρίχνει όλο το βάρος.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Θεολόγης, Γεωργίου, Μπέκας, Κωστόπουλος, Κατσιγιάννης Τ, Βλησσαρούλης, Ρουμπιές, Μαρκούτης, Καλυβιώτης Βλέτσας και Ταράτσαλος.
• Στη ΦΩΤΟ η ομάδα του Αστέρα με την καινούργια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.