Ευχαριστήρια επιστολή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Δήμο Καρδίτσας

Με δημόσια επιστολή της η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης συμπολίτισσα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας για την πρωτοβουλία τους να επιβραβευτεί η προσπάθειά της.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι

κ. Δήμαρχε και Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Επικεφαλής των παρατάξεων

Κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με χαρά ενημερώθηκα για τη διεξαγωγή της συζήτησης αναφορικά με την επικείμενη απασχόλησή μου σε δομή του Δήμου Καρδίτσας, ως έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια την οποία καταβάλω για τις επόμενες μάχες που έχω μπροστά μου, στις οποίες στόχος μου είναι πάντα η κορυφή. Με μεγαλύτερη ακόμη χαρά διαπίστωσα την ομοφωνία του οργάνου σας η οποία εκτός από τυπική θεωρώ πως είναι και ομοφωνία σύμφωνης γνώμης για ζητήματα που έθετε η εισήγηση του θέματος, και όχι μια εθιμοτυπική απόφαση.

Με την παρούσα, λοιπόν, επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το Δήμαρχο όσο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τους εισηγητές όσο και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο συνολικά αλλά και ξεχωριστά τον καθένα και την καθεμία σας, τόσο γι’ αυτή τη θετική εξέλιξη σε ότι με αφορά. Είναι μια απόφαση η οποία έρχεται σε συνέχεια της απόφασης τιμής του οργάνου σας, η οποία μου έγινε κατά το πρόσφατο παρελθόν για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο στο εξής θα φέρει το όνομά μου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εκτός από ηθική είναι για μένα και ουσιαστική βοήθεια καθώς μια τέτοια ενδεχόμενη άμεση ενίσχυση μέσω απασχόλησης σε δομή του Δήμου θα μπορέσει να αποβάλλει από πάνω μου μια σειρά από πτυχές της καθημερινότητας οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσαν και αποτελούν τροχοπέδη για ακόμη πιο άρτια προετοιμασία μου για μεγάλες διοργανώσεις, τόσο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο οποίο είχα την τύχη και την τιμή να τιμήσω τόσο την πόλη μας όσο και την Ελλάδα συνολικότερα, όσο και διοργανώσεων αντίστοιχων του Παγκόσμιου πρωταθλήματος αλλά και των Ολυμπιακών αγώνων.

Δεδομένου ότι άλλες διαδικασίες οι οποίες αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ούτε είναι ή θα πρέπει να θεωρούνται, σε ότι αφορά την απασχόλησή μου, δεδομένες, αλλά ακόμη και στο ενδεχόμενο θετικής εξέλιξης, θα πρέπει να γνωρίζετε πως από τη στιγμή της ενδεχόμενης απόφασης μέχρι την τελική αποκατάσταση η περίοδος που μεσολαβεί είναι αρκετά χρόνια, ίσως και πέραν της δεκαετίας.

Σας γνωστοποιώ λοιπόν, πως με χαρά, με τιμή, σεβασμό αλλά και προσμονή αποδέχομαι την πρότασή σας και παραμένω στη διάθεσή σας για τις οποιεσδήποτε ενέργειές μου απαιτηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με τιμή

Αντιγόνη Αθ. Ντρισμπιώτη