Έφυγε από τη ζωή άδικα και πρόωρα ο Χρήστος Χατζής

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε στην κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση του θανάτου του Χρήστου Χατζή σε ηλικία 54 ετών.

Ενας αξιαγάπητος άνθρωπος που διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του Σπύρο το γνωστό κατάστημα “Σερραϊκό” στον κεντρικό πεζόδρομο.

Πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια, με απίστευτη ατυχία, όταν τραυματίστηκε στο νοσοκομείο που είχε μεταβεί για εξετάσεις ρουτίνας και χάνοντας τις αισθήσεις του πέφτοντας υπέστη κάταγμα της σπονδυλικής στήλης με ανεπανόρθωτη βλάβη!

Από τότε ταλαιπωρούνταν διαρκώς τους τελευταίους μήνες σε κέντρο αποκατάστσης και το Σάββατο δυστυχώς άφησε την τελευταία πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους και τους πολλούς φίλους που είχε στην πόλη μας!

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Υπηρέτησε τον ΑΣΚ και ήταν πάντα  θιασιώτης και δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αφορούσε στον αθλητισμό της Καρδίτσας.

Οι “κυανόλευκοι” εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η διοίκηση, τα μέλη, οι προπονητές και αθλητές του Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Χατζή.

Ο Χρήστος υπήρξε πιστός φιλος της ομάδας μας και ένας από τους ανθρώπους που προσέφερε απλόχερα την βοήθεια του,Διετέλεσε μελος του Δ.Σ του συλλογου μας και θα τον θυμόμαστε πάντα με χαμόγελο..

Χρήστο θα μας λείψεις…καλό ταξίδι»!