Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Καρδίτσα (φωτό+βίντεο)

Με την παρουσία του ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Αρβανίτη εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη κεντρική πλατεία της Καρδιτσας. Τον κ. Αρβανίτη υποδέχτηκαν μέλη και φίλοι του κόμματος εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο και επίσημα τη δραστηριότητα της τοπικής οργάνωσης εν όψει των ευρωεκλογών. Παρούσες ήταν και οι δυο υποψήφιες του κόμματος από τη Θεσσαλία κ.κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και Χριστίνα Χλαπανίδα.

‘”Δεν υπάρχει σχέδιο για την επανεκκίνηση της Θεσσαλίας” τόνισε σ εδηλώσεις του ο κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε “το μεγάλο πρόβλημα που έχει η χώρα είναι ότι γονατίζει η περιφέρεια, αδειάζει η περιφέρεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό εθνικό καθήκον. Νομίζω ότι έχουμε και τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τη φωνή όμως αυτοί που καθορίζουν τις πολιτικές είναι οι κυβερνήσεις. Οπότε να μη λέμε μόνο τί κάνει η Ευρώπη αλλά τί κάνει και η κυβέρνηση αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις πολιτικές για την πατρίδα, από την ΚΑΠ μέχρι σε φυσικές καταστροφές”.

Αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές ο κ. Αρβανίτης υπογράμμισε: “Νομίζω ότι η Καρδίτσα πρέπει να δώσει απάντηση και ευρωπαική απάντηση. Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνεπής πολιτική ευρωπαική προοδευτική αριστερή φωνή μέσα στο ευρωπαικό κοινοβούλιο. Νομίζω ότι τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών στην προηγούμενη θητεία, μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια καθαρά και μπορούμε να ακούσουμε και την κριτική τους καθαρά. Νομίζω ότι είμασταν εντάξει και θα κριθούμε με αυστηρότητα αλλά και εντιμότητα”.