Στην Καρδίτσα κυβερνητικό κλιμάκιο εν όψει των ευρωεκλογών (φωτό+βίντεο)

Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διον. Σταμενίτη επισκέπτεται σήμερα την Καρδιτσα στο πλαίσιο των περιοδειών των κυβερνητικών στελεχών εν όψει των ευρωεκλογών.

Τον κ. Σταμενίτη συνόδευαν ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος και οι Βουλευτές Καρδίτσας της ΝΔ κ.κ. Γ. Κωτσός και Αρ. Σπάνιας.

Αρχικά ο κ. Σταμενίτης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρδιτσας όπου είχε συνάντηση με τη διοικήτρια κ. Μαίρη Κουτσιούμπα και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία του ΕΚΑΒ όπου συνομίλησε με διασώστες.

Ακολούθως ο κ. Σταμενίτης επισκέφθηκε το δημαρχείο της Καρδιτσας όπου είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη. Ειδικότερα τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημ. Κατσής. Παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ. Σε δηλώσεις του ο κ. Σταμενίτης τόνισε:

“Είμαστε εδώ στην Καρδίτσα για να συζητήσουμε και να ακούσουμε τους φορείς αλλά και τους πολίτες. Θέλουμε να ακούσουμε όλα όσα τους απασχολούν αλλά και να τους πούμε ότι οι Ευρωεκλογές είναι μια σημαντική εκλογική διαδικασία και να τους καλέσουμε να αξιολογήσουν το ψηφοδέλτιό μας, να το στηρίξουν γιατί στην ευρωβουλή διακυβεύονται πάρα πολλά σημαντικά ζητήματα.

ΝΔ ισχυρή σημαίνει δυνατή φωνή στην Ευρώπη μεγαλύτερη διεκδίκηση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε το μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να μπορέσει η Ευρώπη να είναι δίπλα μας και φυσικά η Ελλάδα να έρθει ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Για αυτό καλούμε τους πολίτες να αξιολογήσουν τί έχουμε κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια, να δουν τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει, να αξιολογήσουν και να να δουν ότι η χώρα είναι πολύ καλύτερα το 2024 από το 2019 και να στηρίξουν τη ΝΔ”.

Από την πλευρά του ο κ. Καπετάνος αναφέρθηκε στα όσα βίωσε η περιοχή της Καρδίτσας το τελευταίο διάστημα και τόνισε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στους πληγέντες για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο και στον ΤΟΕΒ Ταυρωπού όπου συνατήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Θ. Μαρκινό.

Το απόγευμα ο κ. Σταμενίτης θα επισκεφθεί την επιχείρηση Davamand και τα Λουτρά Σμοκόβου ενώ θα παραστεί ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο συνέδριο για τον ιαματικό και θρησκευτικό τουρισμό στη Ρεντίνα.