Εγκρίθηκε ομόφωνα

ο οικονομικός απολογισμός - ισολογισμός στην Τακτική ΓΣ της ΕΠΣΚ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στον ‘Αγιο Νικόλαο, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Παρά την αφόρητη ζέστη και τις συνθήκες, υπήρξε απαρτία από τα μέλη της ‘Ενωσης.Περίπου 30 παράγοντες Σωματείων έδωσαν το παρών,Η Γ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας αφού έκανε την επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Γενικης Συνέλευσης και την έκθεση και ε γκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικης Επιτροπής, προχώρησε ομόφωνα στον οικονομικό απολογισμό – ισολογισμό.

O πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλεξ. Σφήκας στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε εις πέρας να βγάλει η νυν διοίκηση, ενώ εν συνεχεία έγινε ανάγνωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής ΓΣ. Το παρών από πλευράς εκτελεστικής επιτροπής έδωσαν ακόμη το παρών ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Γιώργος Κρανής, ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Βερούλιας, ο Ταμίας της Ενωσης Σπύρος Μπετζούνης .

Επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Βασίλης Τσιαμούλης και εκπρόσωποι των Σωματείων, μεταξύ αυτών εκ μέρους ο Γιώργος Μπέζας εκ μέρους της Αναγέννησης .

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών