Κασσελάκης για κλείσιμο Αυγής: Αν κάποιοι θέλουν μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να εκλέξουν άλλον πρόεδρο

Στις επικρίσεις για το κλείσιμο της Αυγής απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης

Στις επικρίσεις για το κλείσιμο της Αυγής απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι οι δύσκολες οικονομικές αποφάσεις θα μπορούσαν να αποφευχθούν μόνο με μαύρο χρήμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχθές από τις ΗΠΑ εκτόξευσε βολές κατά πάντων και κυρίως κατά του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι παρέλαβε χάος στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας αναφορά για «μαύρο χρήμα», που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Μία ημέρα μετά ανακοινώθηκε το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της Αυγής, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και επικρίσεων.
Η ανάρτηση Κασσελάκη, απάντηση για το κλείσιμο της Αυγής

Η ανάρτηση Κασσελάκη μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο της Αυγής αναφέρει: «Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος. Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτή τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα.

Ξεκαθάρισα: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα. “Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ” σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλον Πρόεδρο.

Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι.

Κι επειδή η “βασίλισσα του μαύρου χρήματος” στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά: Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας.

Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες. Όλα στο φως.

Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;».

Πηγή:  iefimerida.gr