Είναι πραγματικά απαράδεκτοι! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττουν τα παράβολα απο τους παράγοντες των ομάδων για την έκδοση δελτίων και συμβολαίων, για τις δηλώσεις συμμετοχής!

Ένας μηχανισμός παραβόλων και μάλιστα σε αυστηρά χρονικά περιθώρια ώστε να ρέει το χρήμα από τις τσέπες διοικήσεων που δεν έχουν ούτε ευρώ έσοδα και να πληρώνονται οι μισθοί χιλιάδων ευρώ των “επιτελών” και διαφόρων “τρωκτικών” του ποδοσφαίρου που το έχουν φθάσει στον πάτο!!!

Να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει κουμάντο, να διαλύουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να κρατάνε την super league 2 σε ένα πραγματικό τέλμα που όμοιό του δεν υπάρχει στην παγκοσμιότητα!!!

Σήμερα οι άνθρωποι της Αναγέννησης (και των υπολοίπων ομάδων) επιδόθηκαν σ’ έναν αγώνα δρόμου για να καταθέσουν τα δελτία και τα συμβόλαια των παικτών, να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος!

Ξοδεύτηκαν μόνο για τα παράβολα και τα συμβόλαια κάποιες χιλιάδες ευρώ!

Την ίδια στιγμή που η ομάδα ακύρωνε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας (Σοφάδες) λόγω του ότι θα έπαιζε την προσεχή Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Μακεδονικό, πληροφορήθηκε από την ΕΠΟ ότι αλλάζει το πρόγραμμα!!!

Δεν θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου το ματς στη Θεσσαλονίκη, αλλά στις 5 Οκτωβρίου! Ο Ηρακλής Λάρισας έκλεισε άλλο φιλικό, οπότε η Αναγέννηση θα μείνει άπραγη!!!

Κι αυτό είναι το λιγότερο. Αλλες ομάδες ειδοποιήθηκαν ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη, την… Παρασκευή ενώ τα ματς θα γίνουν την Τετάρτη. Θα πρέπει μέσω… πανικού να κλείσουν καράβια, αεροπλάνα, ξενοδοχεία! Γιατί; Γιατί δεν μπήκαν στον κόπο οι “ινφαντίνο” της ΕΠΟ, να κανονίσουν και ν’ ανακοινώσουν το πρόγραμμα λίγες ημέρες νωρίτερα!

Που να προλάβουν όμως; Έχουν να αντιπαρατεθούν για τους αρχιδιαιτητές και τα μητρώα!

Είναι ένα όνειδος αυτό που συμβαίνει στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της χώρας με απόλυτη ευθύνη των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών και της πολιτείας!

Με τον κεντρικό τύπο να γράφει μόνο για τις… μεταγραφάρες των “επενδυτών” αδιαφορώντας αν πιο κάτω από τη super league 1 υπάρχει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Αλλά, γιατί να τους πιάσει ο πόνος! Το μεροκάματο να πέφτει και ποιος ζει ποιος πεθαίνει!

Είναι προκλητικά τραγικοί όλοι τους…

Θ.Κ.