Έκοψε την πίτα του το παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Κιέριον» η οποία κατακλύστηκε από Καρδιτσιώτες που στηρίζουν ενεργά το έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου η Πρόεδρος κ. Ερμιόνη Βασιλού καλωσόρισε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση και έδωσαν το παρών στη εκδήλωση, ενώ έκανε μια σύντομη αναφορά στη δράση του παραρτήματος το 2023.

Ειδικότερα το 2023 το Παράρτημα Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποίησε εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερωτικές επισκέψεις, επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου σε Σοφάδες, Ματαράγκα και Λεοντάρι, τοποθέτησε σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας πινακίδες απαγόρευσης του καπνίσματος σε παιδικές χαρές ενώ παρείχε σημαντική βοήθεια σε πλημμυροπαθείς στους Δήμους Παλαμά και Μουζακίου.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ομιλία της ψυχιάτρου Αγγελικής Θ. Θεοχάρη με θέμα “Μιλώντας για το Στίγμα σε Ασθενείς με καρκίνο” ενώ ακολούθησε ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με τους Δημήτρη Σκότη και Στέφανο Γατσαποστόλη.