Τέτοια εποχή πέρσι η Αναγέννηση βρισκόταν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας! Ύστερα από την απενεργοποίηση του πρωταθλήματος για ένα πολύμηνο διάστημα είχαμε την επανέναρξη της σεζόν, γεγονός που συνέβαλε ώστε να συνεχιστεί η πρωταγωνιστική πορεία και τελικά να επιτευχθεί η άνοδος.

Στις 30 Μαϊου της περσινής χρονιάς οι “κιτρινόμαυροι” είχαν κάνει το μεγάλο “διπλό” στο Λιτόχωρο έναντι της Καρίτσας, διασφάλιζαν την εισοδό τους στα play off της ανόδου και τελικά κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι και καλύτεροι κατακτώντας το εισιτήριο της ανόδου!

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο το “επικό” ματς στο Λιτόχωρο σε περιγραφή απο το Ράδιο Θεσσαλία 96).

Μέσα σε δύο χρονιές μάλιστα μετά την αναδιάρθρωση του Αυγενάκη και την κατάργηση της football league επέστρεψαν στο σημείο απ’ όπου είχαν καταποντιστεί με οδυνηρές συνέπειες το 2018!
Για την φετινή παρουσία τους στο πρωτάθλημα της super league 2 τα έχουμε πει και γράψει όλα. Για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες ολόκληρες μπήκε πρωταγωνιστικός στόχος και μάλιστα στην πράξη.

Το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει στην επόμενη μέρα. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς και θ’ ακολουθήσει ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, αλλά που θα δώσει τη δυνατότητα όμως για ακόμη καλύτερη οργάνωση.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ
Εν αναμονή, λοιπόν, των πρώτων κινήσεων που θα αφορούν στην οργάνωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστιή περίοδο.
Είναι σίγουρο ότι η Αναγέννηση θα πατήσει στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος, η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη αν δεν υπήρχαν διάφορα εμπόδια που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της.

Πάνω στα θετικά, αλλά και διορθώνοντας τις όποιες ατέλειες θα προσπαθήσει να διαμορφώσει ένα αγωνιστικό και λειτουργικό προφίλ που θα την διατηρήσει σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Τίποτα φυσικά δεν είναι εύκολο μέσα σ’ ένα περιβάλλον που όχι μόνο δεν λείπουν οι στρεβλώσεις αλλά είναι το σήμα κατατεθέν και σε μια κοινωνική πραγματικότητα που όσο πάει γίνεται όλο και πιο περίπλοκη και δύσκολη.

Ο κόσμος έχει την Αναγέννηση ως ένα αποκούμπι για την ψυχαγωγία του σε καιρούς πολύ δύσκολους. Η διοίκηση Παπαδημητρίου, από την πλευρά της έχει δείξει τα τελευταία χρόνια στην πράξη ότι μπορεί να φέρει το σύλλογο σε σημεία που ουδέποτε έχει φθάσει.

Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, αλλά είναι σίγουρο πως αν στηριχθεί η προσπάθεια κι αν εξακολουθήσει η διοίκηση να έχει την ίδια διάθεση η Αναγέννηση μπορεί να ζήσει ακόμη καλύτερες στιγμές στη νέα αγωνιστική περίοδο…