Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διήμερο Σεμινάριο Πιάνου και Μουσικής Δωματίου που διοργανωσε στις 7 και 8 Μαΐου 2022 για 20η συνεχή χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας- Δ.Ο.Π.Α.Κ.στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος, με τον διεθνώς διακεκριμένο Έλληνα μουσικό, βιρτουόζο, πιανίστα, διευθυντή ορχήστρας καθηγητή πιάνου και συνθέτη ΔΗΜΉΤΡΗ ΤΟΥΦΕΞΉ.

Ο Κος Τουφεξής κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συναυλίας που δίνει κάθε χρόνο στα εκπαιδευτικά πλαίσια του σεμιναρίου στην αίθουσα συναυλιών του Δ.Ω.Κ., αναφέρθηκε στο υψηλό πιανιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο των νεαρών καλλιτεχνών που συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο .

Απευθυνόμενος κυρίως στους νεαρούς συμμετέχοντες αλλά και σπουδαστές του Δ.Ω.Κ. που παρευρίσκονταν στο ακροατήριο ανέλυσε διεξοδικά τα μουσικά έργα τα οποία ερμηνευσε βοηθώντας έτσι στην καλύτερη κατανόηση τους .

Το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας οδεύοντας προς το τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου
προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις μαθητικές συναυλίες όλων των οργάνων που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του καλοκαιριού.

Οι νεαροί καλλιτέχνες με την διδασκαλία των έμπειρων καθηγητών τους θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους προσφέροντας το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας έναν ενδιαφέροντα Μουσικό Ιούνιο.