Ενεργοποιείται και πάλι ο Σύνδεσμος Διαιτητών Νομού Καρδίτσας καθώς πραγματοποιήθηκαν και εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου.

Το γραφείο τύπου του Συνδέσμου, ενημερώνει σχετικά για την ενεργοποίηση του συνδέσμου αλλά και για τις εκλογές τονίζοντας αναλυτικά:

«Στις 12-2-23 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή ΔΣ του Σ.Δ.Π ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Οι εκλογές έγιναν σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας (επιτέλους) μεταξύ της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και του Σ.Δ.Π.Κ. Μετά από αρκετά χρόνια διαμάχης μεταξύ των δύο φορέων, οι σημερινές διοικήσεις, με πλήρη ταύτιση απόψεων, έφεραν τα ευχάριστα αποτελέσματα, που θα ωφελήσουν στο έπακρο την διαιτησία του νομού μας. Η συναίνεση είχε επέλθει από την αρχή της θητείας της σημερινής ΕΕ της ΕΠΣΚ και του ΣΔΠΚ (Φεβρουάριος του 2019) , αλλά η πανδημία καθυστέρησε τα καλά αποτελέσματα.

Οι εκλογές έγιναν στην αίθουσα της ιδιοκτήτης στέγης του Συνδέσμου και αυτό προκάλεσε την συγκίνηση των παλαιών διαιτητών που ύστερα από 11 χρόνια συναντήθηκαν στην δική τους αίθουσα που είχαν αποκτήσει με πολύ κόπο . Πρόεδρος της Γ.Σ. ομόφωνα εκλέχθηκε ο κύριος Κων/νος Κυρίτσης.

Ενωμένοι και όλοι μαζί ΕΔ/ΕΠΣΚ και ΣΔΠΚ ξεκινούν μια νέα προσπάθεια για προσέλκυση νέων διαιτητών και ακόμη καλύτερη εκπαίδευση των νυν υπαρχόντων ούτως ώστε στην καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο να αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια βελτίωσης και ανάπτυξης της άλλοτε κραταιάς Καρδιτσιώτικης διαιτησίας.

Το κλίμα συναίνεσης φαίνεται και από την εκλογή του νέου Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.Κ. που το αποτελούν (κατ΄ αλφαβητική σειρά): 1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΔ/ΕΠΣΚ) 2. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3. ΚΟΦΙΤΣΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΕΔ/ΕΠΣΚ).4.ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. 5. ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 6. ΣΚΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 7. ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ(ΕΔ/ΕΠΣΚ). 8. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. 9. ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ».

Καρδίτσα 13-02-2023

Το γραφείο τύπου του Σ.Δ.Π.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ