Εννιά στροφές ακόμη μέχρι το φινάλε

Eννιά στροφές απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της super league 2 και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι αναμετρήσεις που θα δώσει η Αναγέννηση στην προσπάθειά της να καταλάβει τη δεύτερη θέση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες μέσα στο Δημοτικό στάδιο και πέντε μακριά απ’ αυτό.

Μέσα στα τέσσερα αυτά παιχνίδια οι “κιτρινόμαυροι” θ’ αντιμετωπίσουν και δύο εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα τον… “άχαστο” Πανσερραϊκό στην 25η αγωνιστική και τη Λάρισα στην προτελευταία του μαραθωνίου.

Από τα εκτός έδρας που θα δώσουν, ένα μόνο θα είναι με ομάδα που ανήκει στο γκρουπ των πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα στο Καυταντζόγλειο με τον ΠΟΤ Ηρακλή στην 24η αγωνιστική.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια που απομένουν αναλυτικά

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Στο Στάδιο η Αναγέννηση θα υποδεχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν τον Αλμωπό Αριδαίας, τον Πανσερραϊκό, τον Μακεδονικό και τη Λάρισα.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Εκτός έδρας θα παίξει με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, με τον ΠΟΤ Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, με τον Παναθηναϊκό “Β” στην Αθήνα, με τη Βέροια και τον Απόλλωνα Πόντου στο φινάλε ακριβώς του πρωταθλήματος.

ΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η 2η ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ
Ο εφικτός στόχος έτσι όπως εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα και με όλες τις στρεβλώσεις που το καταδειναστεύουν, είναι η 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα δώσει σ’ αυτόν που θα την καταλάβει στο τέλος, αλλά αυτό που παρατηρούμε είναι πως κανένας δεν είναι αδιάφορος γι’ αυτή από τις ομάδες που κινούνται στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Τη διεκδικούν επί ίσοις όροις η Λάρισα, η Αναγέννηση, η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής.
Για τους “κιτρινόμαυρους” είναι φυσικά εφικτός στόχος, αλλά μέσα από μια ανοιχτή μάχη με τους προαναφερόμενους.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια κάποια εξ αυτών μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν, οπότε όλα είναι ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα.

Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ
Για την πρώτη θέση εδώ και καιρό έχει παγιωθεί η αντίληψη πως ο Πανσερραϊκός είναι αδύνατον να τη χάσει. Οχι γιατί η διαφορά που έχει αποκτήσει δεν ανατρέπεται μέσα σε τόσες αγωνιστικές, αλλά γιατί τα δείγματα γραφής είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπουν να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Τα χουμε εξηγήσει πολλές φορές, τα έχουν εμπεδώσει όλοι οσοι απέμειναν ν’ ασχολούνται με τη sl2, οπότε μπορούμε να μιλάμε μόνο για τη 2η θέση.