Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο 2023 στην Αυστραλία όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της!

Η συμπολίτισσα πρωταθλήτρια (δις) Ευρώπης και 4η παγκόσμια πρωταθλήτρα του 2022, έλαβε μέρος στον προπονητικό αγώνα των 10.000 βάδην που έγινε στην Καμπέρα και αποτελεί μέρος του  World Race Walking Tour και τερμάτισε 2η με χρόνο 43.51.98 που είναι ατομικό ρεκόρ!

Με το “καλημέρα”, λοιπόν στη νέα χρονιά έδειξε ότι όχι μόνο είναι παρούσα, αλλά και αποφασισμένη και δυνατή να συνεχίσει στον ίδιο και σε καλύτερο ρυθμό σε κορυφαίο επίπεδο.

Νικήτρια ήταν η 6η Ολυμπιονίκης Αυστραλέζα Τζεμίμα Μόνταγκ (με την οποία γυμνάζεται η Αντιγόνη) που τερμάτισε σε 43.35.74, ενώ τρίτη τερμάτισε η  επίσης Αυστραλέζα Ρεμπέκα Χέντερσον με 45.13.81.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, λοιπόν, που θα παραμείνει για έξι εβδομάδες στην Αυστραλία στο καμπ του Μπρεντ Βάλανς δείχνει ότι βρίσκεται στο “τοπ” του παγκόσμιου βάδην και λίγο πριν επιστρέψει στην πατρίδα θα λάβει μέρος και στον αγώνα των 20χλμ που θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίιου πάλι στην Καμπέρα.

Αυτοί οι αγώνες αποτελούν κριτήριο και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.