Εντυπωσιακό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στους Σοφάδες (ΦΩΤΟ)

Μία εντυπωσιακή εκδήλωση με πλήθος κόσμου, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη των Σοφάδων.

Στη φαντασμαγορική βραδιά είχε δημιουργηθεί ένα άκρως μαγευτικό εορταστικό σκηνικό. Την εκδήλωση «έντυσαν» μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Σοφάδων και τα σύνολα της Μουσικής Σχολής του Δήμου Σοφάδων. Παράλληλα ο Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων μοίρασε μπαλόνια και σοκολατοειδή, ο Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων κέρασε ζεστό κρασί, ενώ με μέριμνα του Δήμου μοιράστηκαν γλυκίσματα και ζαχαρωτά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεφαλάς ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες και το κοινό και ευχόμενος χρόνια πολλά ενώ την παρουσίαση και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.ΔΣ κ. Θώμη Καφάση.

Το δικό του μήνυμα απηύθυνε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Ηλίας Γώγος αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα.