Ένα επιπλέον κίνητρο για αγορές από τα καταστήματα της Καρδίτσας φιλοδοξεί να δώσει στους καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος με την εορταστική λαχειοφόρο που προγραμματίζει εν όψει του Πάσχα.

Ειδικότερα όπως εξηγεί στο “ΝΑ” ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αρ. Αντωνίου από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι το Μεγάλο Σάββατο σε κιόσκι που θα υπάρχει στην κεντρική πλατεία οι καταναλωτές θα μπορούν να ανταλλάσουν τις αποδείξεις λιανικής πώλησης που παίρνουν για τις αγορές τους στα καταστήματα με λαχνούς για να συμμετέχουν στη μεγάλη λαχειοφόρο. Το Μεγάλο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στη κεντρική πλατεία παρουσία όλων των τοπικών φορέων θα γίνει η κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα όπως κινητά, τάμπλετ, ποδήλατα κλπ.

“Θέλουμε να δώσουμε ένα επιπλεόν κίνητρο στον καταναλωτή για να κάνει τις αγορές του από τα καταστήματα της πόλης” τόνισε  ο κ. Αντωνίου και σημείωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το ακταναλωτικό κοινό, να αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης. «Θέλουμε όλοι να κατανοήσουν ότι όταν τα χρήματά μας μένουν στον τόπο μας ωφελούμαστε όλοι» πρόσθεσε ο κ. Αντωνίου.

Σημειώνεται ότι τη δράση αυτή στηρίζουν τόσο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο ο Δήμος Καρδίτσας και το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο.