Ορκίστηκαν 33 νέοι Τεχνολόγοι Τροφίμων στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και όμορφων συναισθημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη η τελετή ορκωμοσίας των 33 νέων αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι 33 απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους παρουσία καθηγητών, συγγενών και φίλων, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού.

Στην τελετή της ορκωμοσίας χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Αθανάσιος Μανούρας, Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Μιχάλης Βραχνάκης, Μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Παπαδόπουλος Πρόεδρος Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού της Σχολής Τεχνολογίας του Παν/μίου Θεσσαλίας, ο κ. Στέφανος Θεολόγης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Τους αποφοίτους χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Τμήματος, κ. Αθανάσιος Μανούρας, ο οποίος τους επιβράβευσε που έφεραν εις πέρας το ύψιστο στόχο που έθεσαν εξ αρχής όταν ξεκίνησαν τις σπουδές τους στο Τμήμα. Νωρίτερα σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα» ευχήθηκε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στους 33 νέους αποφοίτους, σε μία επιστήμη που έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα