Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ευπρεπισμός και καθαρισμός των πάρκων, των παρτεριών και των πλατειών στην πόλη της Καρδίτσας.

Το τελευταίο διάστημα – με τη βελτίωση του καιρού – οι υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας εργάζονται εντατικά για να αναβαθμίσουν αισθητικά πολλά σημεία της πόλης αλλά και να αποκαταστήσουν ζημιές και φθορές.

Συγκεκριμένα συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της καθαριότητας αλλά και των τεχνικών υπηρεσιών εκτελούν καθημερινά εργασίες κλαδέματος, καλλωπισμού και εξωραϊσμού σε κεντρικά σημεία, συνοικίες και πάρκα, αναβαθμίζουν τους χώρους πρασίνου, φυτεύουν και συντηρούν καλλωπιστικά λουλούδια σε κάθε γωνιά της πόλης.

Επιπλέον αποκαθίστανται ζημιές σε παρτέρια, παγκάκια, πινακίδες σήμανσης κλπ. Χθες τα συνεργεία εργάζονταν στη συνοικία των Καμινάδων όπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Π. Κουρτεσιώτη, Π. Σβερώνη και Σωτ. Αντωνίου.

Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και ευχαρίστησε τόσο τους αντιδημάρχους όσο και τους υπαλλήλους του δήμου Καρδίτσας οι οποίοι ακούραστα και εντατικά εργάζονται για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης.