Την πρώτη επίσημη προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο ΑΣ Καρδίτσας στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο της πόλης που θα φέρει πλέον το όνομα του προέδρου του Γιάννη Μπουρούση!

Μια διαφορετική πρεμιέρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην αφετηρία ενόψει της συμμετοχής της στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας. Κάτι το ανεπανάληπτο για τα αθλητικά δρώμενα της Καρδίτσας για το οποίο όμως οι άνθρωποι του ΑΣΚ, φαίνεται να είναι έτοιμοι από… καιρό!

Μέσα σε ένα θαυμάσιο κλίμα και χωρίς τυμπανοκρουσίες έγινε μια πρώτη γνωριμία των νέων μελών της ομάδας με τον κόσμο μέσω των δηλώσεων που έκαναν στα ΜΜΕ.

Το παρών στο κλειστό έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι που μάλιστα παρακολούθησαν την προπόνηση και δεν ήταν λίγες οι φορές που χειροκρότησαν κάποιες από τις προσπάθειες των παικτών.

Ο “ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ” και η Θεσσαλία TV ήταν φυσικά εκεί όπως ήταν από την αρχή αυτής της “μαγικής” διαδρομής που έφθασε μέχρι τη basket league.

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με στιγμιότυπα από την προπόνηση, καθώς και  τις δηλώσεις που έκαναν ο Γενικός Αρχηγός της ΚΑΕ και πρόεδρος του ερασιτέχνη Χρήστος Δεληγιάννης, ο νέος προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου, ο νέος αρχηγός Γιάννης Αθηναίου καθώς και οι Γιάννης Αγραβάνης, Τσάβιν Ντελόριερ, Τζέιμς Μπέιτμον και Σάιντ Πριτζέτ.

Στο ρόλο του μεταφραστή ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΑΣΚ καλός συνάδελφος Στέλιος Τσανάκας.