Εργασίες για την αποκατάσταση της απορροής των ομβρίων υδάτων σε φρεάτια της Κεντρικής Πλατείας πραγματοποίησε χθες ο Δήμος Καρδίτσας και η ΔΕΥΑΚ.

Στο σημείο υπήρχε διπλό πρόβλημα, καθώς το παλιό φρεάτιο ήταν βουλωμένο με λάσπη και διάφορα φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η απορροή.

Παράλληλα, ένα καινούργιο φρεάτιο που κατασκευάστηκε συγχρόνως με τις εργασίες αναβάθμισης της Κεντρικής Πλατείας, οδηγούσε όπως μας ενημέρωσαν από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών σε «τυφλό» αγωγό, ο οποίος δεν ήταν συνδεδεμένος με κάποιον αγωγό ομβρίων υδάτων.

Γι’ αυτό δημιουργούνταν λιμνάζοντα ύδατα μετά από κάποια βροχόπτωση σε κεντρικό σημείο της πλατείας, γεγονός που είχε επισημάνει ο «Νέος Αγών», και είχε προκαλέσει δυσάρεστη εντύπωση στους δημότες.

Οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν την Παρασκευή με την αποξήλωση του πλακόστρωτου και την εκσκαφή στο σημείο για τον εντοπισμό της βλάβης. Οι εργασίες συνεχίστηκαν χθες με τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ να προχωρούν στην αποκατάσταση του προβλήματος. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, σήμερα θα αποκατασταθεί η πλακόστρωση στο σημείο όπου