Επιστολή του προέδρου του ΑΟ Σελλάνων Αθανάσιου Τσίντζα

Δημόσια τοποθέτηση έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Σελλάνων Αθανάσιος Τσίντζας, τόσο με αφορμή το παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στον Παλαμά, όσο και για την ένσταση που κατέθεσε η Δόξα Μασχολουρίου.

Αναλυτικά στην επιστολή του απευθυνόμενος μάλιστα στους φιλάθλους του Ατρομήτου τονίζει:

«Φίλες και φίλοι, φίλαθλοι του Ατρόμητου Παλαμά.

Σήμερα, η ομάδα μας ο Α.Ο. Σελλάνων αντιμετωπίζει στις 17:00 σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την πορεία των ομάδων μας και την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καρδίτσας την ομάδα σας, τον Ατρόμητο Παλαμά.

Το σωματείο μας δίνει τις μάχες του εντός του αγωνιστικού χώρου ,παίζει τα παιχνίδια στο γήπεδο και όχι καταθέτοντας ενστάσεις ώστε να απασχολεί την Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο. Σελλάνων στηρίζεται στην αγάπη του κόσμου του και στο μεράκι μιας δεμένης παρέας ανθρώπων που τον διοικεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Ατρόμητο Παλαμά.

Ο Α.Ο. Σελλάνων στηρίζει την τοπική κοινωνία με συνέπια και σταθερά αναδεικνύει τα ταλέντα της περιοχής μας, βγάζοντας παίκτες που στη συνέχεια στελέχωσαν επαγγελματικές ομάδες του νομού μας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Ατρόμητο Παλαμά.

Στηρίζουμε τον τόπο μας και την κοινωνία μας. Η άποψή μας για το αγαπημένο μας άθλημα είναι κοινή. Είτε κερδίσουμε είτε κερδίσετε, νικητής βγαίνει το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής μας, του Δήμου Παλαμά. Νικητής αναδεικνύεται η τοπική κοινωνία του Δήμου Παλαμά που τόσο στο Προάστιο όσο και στον Παλαμά, στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι, τις τοπικές ομάδες, την ανάδειξη παικτών – καλών χαρακτήρων και μετά καλών αθλητών.

Είμαστε φίλοι. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ο αγώνας ποδοσφαίρου».

Για τον ΑΟ Σελλάνων,
Με τιμή,
Αθανάσιος Τσίντζας