Επιτέλους λίγη ΑΣΑ στο φιλικό με Ηρακλή Λάρισας σήμερα στο Στάδιο (3 μ.μ.)

Επιτέλους μετά από τρεις εβδομάδες αδράνειας και έλλειψης… παραστάσεων, σήμερα θα δούμε λίγη ΑΣΑ! Εστω και σε φιλικό, έστω και σ’ ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά διεξάγεται για λόγους διατήρησης κάποιου ρυθμού για τους ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός ότι η παράνοια συνεχίζεται μ’ αποτέλεσμα το πρωτάθλημα μεσούσης της σεζόν να έχει διακοπεί, οι ομάδες είναι αναγκασμένες να ψάχνουν τρόπους για να μην αλλοιωθεί εντελώς η αγωνιστική τους υπόσταση.

Δεν αρκούν οι προπονήσεις και γι’ αυτό προγραμματίζονται φιλικά παιχνίδια.
Η Αναγέννηση σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας. Οι δύο ομάδες, όπως είναι γνωστό αναμετρήθηκαν στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου στο Aλκαζάρ της Λάρισας που χρησιμοποίησαν τύποις ως γηπεδούχοι οι “κιτρινόμαυροι”.

Με γκολ του Δημόπουλου και του Αθανασιάδη είχαν επικρατήσει με 2-0 κατακτώντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά βέβαια καθώς το πρωτάθλημα εξελίχθηκε για να φθάσουμε στο σημείο να διακοπεί για τους γνωστούς λόγους.

Ουδείς γνωρίζει πότε θα έχουμε επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης αφού μέχρι στιγμής φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει.

Ο Αυγενάκης επιμένει στην πολιτική της μη χρηματοδότησης των ομάδων, οι τελευταίες συνεχίζουν την αποχή και η κατάσταση παραμένει βαλτώδης με όσα άσχημα αυτό προκαλεί στην κατάσταση των ομάδων. Και την οικονομική αλλά και την αγωνιστική.

ΣΤΙΣ 3 μ..μ. Η ΣΕΝΤΡΑ
Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα έχουμε την δυνατότητα να “ξεπονέσουμε” λίγο απ’ αυτή την παρατεταμένη αδράνεια ενώ και οι παίκτες της Αναγέννησης (αλλά και της αντίπαλης ομάδας) να ξεφύγουν απ’ αυτή την άχαρη και συνεχιζόμενη μονοτονία των προπονήσεων.

Το ματς ξεκινά στις 3 μ.μ.