Έρχονται από το... μέλλον! (video)

Nεανικά χαμόγελα, πάθος, αγάπη για την ομάδα και αντίληψη ότι το σύνολο είναι που κάνει τα πρόσωπα να ξεχωρίζουν και καλώς εννοούμενη φιλοδοξία…

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα όμορφα που συνθέτουν την αθλητική διαδικασία, “ξετυλίχθηκαν” την περασμένη Τρίτη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Αναγέννησης στο “Γιώργος Μπαζής” όπου διεξήχθη το παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Αποστόλη Παπακώστα επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του ΑΟΚ (είχαν ήδη διασφαλίσει την πρωτιά) και στέφθηκαν και τυπικά πρωταθλητές για την αγωνιστική περίοδο 2022-23!

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα (φρόντισαν να δώσουν το παρών πέρα από τους υπόλοιπους και οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννησης με βεγγαλικά και συνθήματα!), γιορτάστηκε ο τίτλος που είχε να έλθει εδώ και πολλά χρόνια!

Φέτος η ΕΠΣΚ άλλαξε την διαδικασία της διοργάνωσης και ο πρωταθλητής στις αντίστοιχες κατηγορίες αναδεικνύεται μέσα από τη διοργάνωση, αν τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία κι όχι με τελικούς αγώνες που διεξάγονταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι 14ρηδες της Αναγέννησης το χάρηκαν και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους καθώς έκαναν μια πολύ καλή χρονιά, έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και απήλαυσαν τους καρπούς της δικαίωσης της προσπάθειας.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ!
Το στίγμα που αφήνει τα τελευταία χρόνια η λειτουργία των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης στο σπίτι της στο “Γιώργος Μπαζής” είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτο και τα αποτελέσματα της δουλειάς φάνηκαν φέτος με την πορεία όλων των ομάδων.

Δεν είναι οι πρωτιές και οι διακρίσεις ο αυτοσκοπός, ούτε αυτές που δείχνουν τι συμβαίνει, αλλά η συνέπεια, η συνεχή προσπάθεια και κυρίως η σοβαρή αντιμετώπιση των παιδιών που έχουν ενσωματωθεί στις τάξεις του συλλόγου.

Η Αναγέννηση φτιάχνει το… μέλλον της καθώς αυτά τα παιδιά από εκεί έρχονται, αρκεί βεβαίως να συνεχιστεί το όλο εγχείρημα με συνέπεια και να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ Η Κ12
Πρωταθλήτρια έχει ήδη αναδειχθεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και η Κ12 του συλλόγου (τελευταίος αγώνας το προσεχές Σάββατο όπου θα γίνει μια ανάλογη γιορτή), ενώ διεκδικεί τον τίτλο και η Κ15 τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Προπονητής στις δύο αυτές ομάδες είναι ο Κώστας Νταβουλιάκος, ενώ ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19 είναι ο Γιάννης Ποντίκας. Άπαντες έδωσαν το παρών προχθές, όπως και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Περικλής Αμανατίδης.

Οι ΦΩΤΟ και το βίντεο είναι από τον Αλέξανδρο Φωτόπουλο και στην σελίδα των Ακαδημιών της Αναγέννησης.