Εργασίες καθαρισμού και κλαδέματα στο Αγναντέρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο Μουζάκι και στις Τοπικές Κοινότητες, πολλές εργασίες καθαρισμού, βελτίωσης αγροτικών δρόμων και κλαδέματος δένδρων από το Δήμο Μουζακίου.

Με εντολή του Δημάρχου κ. Θεοφάνη Στάθη, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη και Ποιότητας Ζωής κ. Γιώργος Φούντας και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Παπακώστας, συντονίζουν τις εργασίες και πραγματοποιούν συνεχώς αυτοψίες στις περιοχές όπου δουλεύουν μηχανήματα και εργαζόμενοι του Δήμου, όπως έγινε πρόσφατα στην Τοπική Κοινότητα Αγναντερού με τη συμμετοχή και της Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Αποστολίας Αγγελάκη.
Η ροή των παρεμβάσεων είναι πολύ καλή και ήδη η διαφορά είναι εμφανής. Ιδιαίτερα οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, θα βοηθήσουν τους παραγωγούς σημαντικά ενόψει έναρξης της νέας καλλιεργητικής περιόδου.
Στην Τ. Κ. Αγναντερού, σε αυτή τη φάση οι παρεμβάσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων, πεζοδρομίων, πλατειών και σε κλαδέματα δένδρων προκειμένου να υποβοηθηθεί η ανθοφορία και ανάπτυξή τους.
Να σημειωθεί ότι η κοπή κλαδιών και γενικότερα η συχνή φροντίδα των δένδρων αποτρέπει και τους κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων από σπασίματα και πτώσεις νεκρών τμημάτων τους κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων και όχι μόνον.