Η προσπάθεια ενίσχυσης της Αναγέννησης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της super league 2, συνεχίζεται με προσεκτικά, ουσιαστικά, αλλά όπως διαπιστώνουμε και εντυπωσιακά βήματα.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί ν αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα με το έμψυχο υλικό τους από την κακοδαιμονία των τραυματισμών αλλά και των αποχωρήσεων τριών παικτών που ήλθαν το καλοκαίρι, αλλά με συντονισμένες κινήσεις προσπαθούν όχι απλά να τα ξεπεράσουν, αλλά να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο.

Ενόψει της συνέχειας, λοιπόν και σύμφωνα με όσα έχουμε πληροφορηθεί βρίσκονται πολύ κοντά σε μία μεγάλη μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης όπου δημιουργήθηκαν και τα κενά. Απ’ αυτές που στο “μεταγραφικό ρεπορτάζ” με την αθλητική ορολογία χαρακτηρίζονται… “βόμβες”! Μια τέτοια ετοιμάζεται να “πυροδοτήσει” η ομάδα!

Συγκεκριμένα είναι μια “ανάσα” από την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ελιβέλντο Ριμπέιρο Ντάντας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λιθουανική Πανεβέζις!

Υπήρξε μάλιστα συμπαίκτης στην ίδια ομάδα με τον Βαλάντη Κοζορώνη πανηγυρίζοντας ένα Κύπελλο και ένα σούπερ καπ Λιθουανίας.

Αγωνίζεται στις πτέρυγες ως επιθετικός και θα δώσει, εφόσον αποκτηθεί, σημαντική ώθηση στην Αναγέννηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του και πιθανότατα ανήμερα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό “Β” θα έχουμε και την ανακοίνωσή του.

Στις φωτογραφίες με τον Κοζορώνη και με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Kι ένα σχετικό βίντεο: