Συναγερμός σήμανε στις Αρχές λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που επικρατούσε  στις φυλακές χθες βράδυ- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Μεγάλη αναστάτωση  τις τελευταίες ώρες στις φυλακές Λάρισας με περισσότερους από 100 κρατούμενους να αρνούνται να επιστρέψουν στα κελιά τους. Αιτία η π[οινή που επεβλήθη σε συγκρατούμενό τους

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της κατάστασης που  δημιουργήθηκε  σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία με ισχυρές δυνάμεις ν ασπεύδουν  εξωτερικά των φυλακών ενώ ήρθαν  και ενισχύσεις από Βόλο ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 100 κρατούμενοι

Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα το απόγευμα όταν μια μικρή ομάδα αλλοδαπών  από τους κρατούμενους στην Πτέρυγα Γ’ αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους. Ακολούθησαν και άλλοι, κυρίως αλλοδαποί κρατούμενοι την απόφαση αυτή, και τελικά ένας αριθμός άνω των 100 βρίσκονταν  εκτός των κελιών.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν χτες, μετά τις 4 το απόγευμα, όταν μια μεγάλη μερίδα κρατουμένων, περισσότεροι από 150, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους, αντιδρώντας σε πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε σε συγκρατούμενο τους.

Υπάρχουν αναφορές ότι την όλη κατάσταση προκάλεσαν δύο Αλβανοί κρατούμενοι που φέρεται να πρωτοστατούν στην όλη κατάσταση.

Τελικά έπειτα από διαπραγματεύσεις οι κρατούμενοι επέστρεψαν αργά τη νύχτα στα κελιά τους

Εξέγερση στις φυλακές Λάρισας – Πάνω από 100 κρατούμενοι δεν έμπαιναν στα κελιά τους