Έξι κάλπες στο Ν. Καρδίτσας για τις Κυριακάτικες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

  * Για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής

  Έξι κάλπες θα στηθούν την Κυριακή στο Ν. Καρδίτσας για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη του κόμματος θα αναδείξουν τη νέα κεντρική επιτροπή του κόμματος και τον Πρόεδρο, όπου υπάρχει μία υποψηφιότητα αυτή του νυν προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

  Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Για πρόεδρο μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είτε πολίτες (από 15 ετών και πάνω) που θέλουν να εγγραφούν ακόμη και εκείνη την ημέρα (η εγγραφή θα γίνεται στα εκλογικά κέντρα). Για Κεντρική Επιτροπή μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί στο κόμμα ως τις 21 Μαρτίου 2022, επιλέγοντας τέσσερις εκ των υποψηφίων από τη Θεσσαλία.

  Τα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί στον Nομό Καρδίτσας είναι:
  -Καρδίτσα (πόλη): Αίθριο Δημοτικής Αγοράς
  -Λαζαρίνα: Γραφεία Συν. Κτηνοτρόφων
  -Μουζάκι: Λύκειο -Αγίων Θεοδώρων και Κοραή
  -Παλαμά: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
  -Σέλανα: Κεντρική πλατεία Προαστίου Γρ. Σολδάτου Δ.
  -Σοφάδες: Δημαρχείο Σοφάδων – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

  Σημειώνεται πως όσοι εγγραφούν στο κόμμα την ημέρα της ψηφοφορίας ή είναι ήδη μέλη αλλά έχουν εγγραφεί μετά τις 21 Μαρτίου, μπορούν να ψηφίσουν για πρόεδρο σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα. Όσοι είναι μέλη του κόμματος (εγγραφή ως 21 Μαρτίου) και βρεθούν εκτός της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα αλλά μόνο για πρόεδρο.
  Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.