Ο Γιάννης Μπουρούσης από την πρώτη στιγμή της ανείπωτης συμφοράς που βρήκε τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα το Νομό μας, έσπευσε όχι μόνο να σταθεί αλληλέγγυος, αλλά να πάρει μέρος σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού!

Ο σπουδαίος συμπολίτης βετεράνος μπασκεμπολίστας και πλέον πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΣΚ στις δηλώσεις που έκανε περιέγραψε την τραγικότητα της κατάστασης, στάθηκε στην τεράστια συμβολή όλων των εθελοντών αλλά και των ανδρών που έλαβαν μέρος από τα σώματα ασφαλείας και το στρατό στην προσπάθεια, ενώ έδωσε και το μήνυμα για την επόμενη ημέρα τονίζοντας με έμφαση ότι η ομάδα του ΑΣΚ έχει έναν σκοπό φέτος: Να παίξει για την Καρδίτσα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο:

«Η Θεσσαλία και ιδιαίτερα η περιοχή μας, βιώνουν τις τελευταίες ημέρες πολύ δύσκολες στιγμές, με ζωές να χάνονται από την πλημμύρα, ολόκληρα χωριά να εξαφανίζονται και περιουσίες να χάνονται. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχομαι, ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους εθελοντές, τα σώματα ασφαλείας και τις μονάδες του στρατού, για τη διαρκή τους προσπάθεια και προσφορά που έσωσε ζωές. Ήμουν προσωπικά δίπλα τους ως εθελοντής συμμετέχοντας σε διασώσεις και θαύμασα την αυτοθυσία τους.

Η επόμενη ημέρα, είναι για την περιοχή μας πολύ δύσκολη. Όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας, προσφέροντας ότι μπορούμε για να τους προσφέρουμε ασφάλεια, αλλά και ελπίδα για το μέλλον.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Basket League, για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, διευκολύνοντας τον Α.Σ.Καρδίτσας Ιαπωνική στο προσεχές πρωτάθλημα.

Το γήπεδό μας υπέστη μεγάλες ζημιές, αλλά θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσουμε χαρά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Η δύναμη του ΑΣΚ είναι η Καρδίτσα, γι’ αυτή και μόνο θα παίξουμε φέτος…».

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Η ομάδα του ΑΣΚ ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες κι αφού το μεγάλο κλειστό υπέστη αρκετές ζημιές, μετακόμισε στο Καρπενήσι όπου και συνέχισε την προετοιμασία της.
Χθες επέστρεψε και προγραμμάτισε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην πρωτεύουσα με το Λαύριο.