Έλειπαν στο εξοχικό τους στην Καρδίτσα, κα έκλεψαν το σπίτι τους στα Πατήσια για τρίτη φορά

Ζουν σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια. Έλειπαν στο εξοχικό τους στην Καρδίτσα. Οι κλέφτες ανενόχλητοι μπούκαραν στο σπίτι τους όχι μία, ούτε δύο αλλά τρείς φορές τον τελευταίο μήνα. Οι δύο τελευταίες ληστείες σημειώθηκαν την Δευτέρα και καπάκι την Τρίτη που μας πέρασε.

Ακούγεται σαν μία ιστορία σαν όλες τις άλλες που αφορούν την εγκληματικότητα στις συνοικίες της πρωτεύουσας. Ακούγεται σαν μία μονότονη επανάληψη σε μία μαγνητοταινία που παίζει και ξαναπαίζει σε ένα ξεχαρβαλωμένο μαγνητόφωνο. Όπως ακριβώς το ελληνικό κράτος.

Τα θύματα της ληστείας ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν τον χώρο και αποχώρησαν. Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος ωστόσο αντιλήφθηκαν πώς οι ληστές έκοβαν βόλτες μπροστά από την πολυκατοικία. Είχαν μπουκάρει στο διαμέρισμα με ακάλυπτα τα πρόσωπα και μία κάμερα εσωτερικού χώρου είχε καταγράψει την εικόνα.

Ειδοποίησαν εκ νέου την Αστυνομία. Αλλά οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να φθάσουν. Οι ληστές φεύγοντας όμως είχαν ξεχάσει στον χώρο έναν λοστό. Ειδοποιήθηκε και πάλι η Αστυνομία. Οι ιδιοκτήτες – θύματα ειδοποιήθηκαν αρμοδίως να προσκομίσουν οι ίδιοι τον λοστό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πηγή: zougla.gr