Βίντεο ντοκουμέντο από τις ανατριχιαστικές στιγμές αμέσως μετά τη φονική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, είδε το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο Mega, ο Αρσλάν, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο, περιέγραψε πώς κατάφερε να επιβιώσει από το μοιραίο επιβατικό τρένο. Οπως είπε, βγήκε από το 5ο βαγόνι και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.

Στο βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο. Στο βίντεο ακούγεται επίσης ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.

“Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω”, είπε αρχικά.

“Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω”, συμπλήρωσε.

“Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ”, κατέληξε ο Αρσλάν.