Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι θα βάλει στα πόδια της η Αναγέννηση την προσεχή Κυριακή καθώς προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA.
Οι “κιτρινόμαυροι” που δίνουν μάχη και με το χρόνο προσπαθώντας για την καλύτερη προετοιμασία, επιχειρούν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ματς ώστε να σχηματίσει ο Χαραλαμπίδης και μια εικόνα για το ρόστερ και για τους παίκτες που το συγκροτούν μέχρι στιγμής.
Η μεταγραφική δραστηριότητα βεβαίως δεν σταματάει αλλά συνεχίζεται κι αναμένονται κι άλλες κινήσεις που θα θωρακίσουν την ομάδα ακόμη περισσότερο για να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε ότι η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου, ενώ η σέντρα στη super league 2 έχει προσδιοριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.
Επίσης ν’ αναφέρουμε ότι έχουν “κλειδώσει” και τα τελεοπτικά καθώς τα παιχνίδια θα τα καλύπτει η δημόσια τηλεόραση και συγκεκριμένα η ΕΡΤ3.













