Σε μια συμπόρευση «προς την Καρδίτσα του μέλλοντος, έχοντας το βλέμμα στραμμένο μπροστά» κάλεσε τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισσες ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Βρέκος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας.

Η συγκέντρωση έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον». Ο κ. Βρέκος κάλεσε τους Καρδιτσιώτες να του δώσουν δύναμη τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή των εκλογών και τόνισε ότι από την πλευρά του εκείνος θα σταθεί δίπλα τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις ο κ. Βρέκος έκανε την είσοδο του στο χώρο. Στις πρώτες σειρές παρευρέθηκε πλήθος επισήμων και μέλη της οικογένειας του κ. Βρέκου.

Ο κ. Βρέκος στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου για τη τιμή που μου κάνετε σήμερα με την παρουσία σας. Αυτή η προεκλογική διαδρομή ξεκίνησε για εμένα στις αρχές του έτους με πολλές δυσκολίες, με πολλούς να πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο δρόμο μας. Έχοντας όμως πάντα δίπλα μου την οικογένεια μου, και αληθινούς φίλους που μου στάθηκαν σε κάθε στιγμή, καταφέραμε να κάνουμε όλη την Καρδίτσα να μιλάει σήμερα για την ανάγκη να πορευτούμε μπροστά και να κάνουμε το Νομό μας σύγχρονο, παραγωγικό και ανταγωνιστικό. Η σημερινή σας παρουσία εδώ αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη, ότι με σκληρή δουλειά, ειλικρίνεια και καλή θέληση, όλα είναι πιθανά. Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης θέλουν τους νέους μπροστά».

Στη συνέχεια ο κ. Βρέκος ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αποδείξει με έργα, σειρά μέτρων και κινήσεων ότι σέβονται, υπολογίζουν και θέλουν να πάνε μπροστά τη νέα γενιά.

«Οι ανακοινώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τα μέτρα για τη νέα γενιά, οι μειώσεις φόρων και εισφορών είναι η απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει τους νέους στο περιθώριο. Τους θέλει στο προσκήνιο. Τους θέλει πρωταγωνιστές. Και η αντίληψη αυτή έχει περάσει και στους ίδιους» τόνισε. «Θα είμαι πάντα δίπλα στην Καρδίτσα και τους Πολίτες του Νομού μας» Κλείνοντας, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας ανέφερε: «Με αυτό το έναυσμα, δηλώνω για ακόμη μία φορά τη δέσμευση μου, ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην Καρδίτσα μας και τους Πολίτες του Νομού μας. Δεσμεύομαι ότι οι πόρτες του νέου μας γραφείου θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους και ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Με το βλέμμα στραμμένο μπροστά, σας καλώ όλους να συμπορευτούμε προς την Καρδίτσα του μέλλοντος. Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, σας καλώ να μου δώσετε δύναμη για έξι μέρες ακόμα και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα σας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι που είστε δίπλα μου σε αυτή τη στιγμή ορόσημο για την οικογένεια μου και εμένα τον ίδιο προσωπικά».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, του δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσει σε προσωπικό και ουσιαστικό επίπεδο με πολλούς από τους παραβρισκόμενους, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους.