Φώτης Βρέκος: «Πάμε μαζί για μια Καρδίτσα σύγχρονη, παραγωγική και ανταγωνιστική» (φωτό)

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον σας καλώ όλους να συμπορευθούμε προς μία Καρδίτσα σύγχρονη, παραγωγική και ανταγωνιστική» υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Βρέκος, στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ.

Το γραφείο του κ. Βρέκου εδρεύει στην οδό Βάλβη 3 στην Καρδίτσα, στο 2ο όροφο, απέναντι από την Αρχιεπισκοπή. Η τελετή των εγκαινίων ήταν πολυπληθής, με τον υποψήφιο Βουλευτή να καλωσορίζει με μεγάλη χαρά όλες τις Καρδιτσιώτισσες και τους Καρδιτσιώτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την πολύ ξεχωριστή για τον ίδιο στιγμή. Επί της ευκαιρίας, του δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσει σε προσωπικό και ουσιαστικό επίπεδο με όλους τους παρευρισκόμενους, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους.

Ο κ. Βρέκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου για τη τιμή μου μου κάνετε σήμερα με την παρουσία σας. Αυτά τα εγκαίνια σηματοδοτούν για εμένα μία νέα σελίδα στη πολιτική μου σταδιοδρομία, μία σελίδα που θέλω να γράψουμε μαζί, με στόχο και γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας και των ανθρώπων του. Δεν είναι καθόλου τυχαία όμως η χρονική συγκυρία αυτής της εκδήλωσης. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός έχουν αποδείξει με έργα, σειρά μέτρων και κινήσεων ότι σέβονται, υπολογίζουν και θέλουν να πάνε μπροστά τη νέα γενιά.

Οι ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα μέτρα για τη νέα γενιά, οι μειώσεις φόρων και εισφορών είναι η απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει τους νέους στο περιθώριο. Τους θέλει στο προσκήνιο. Τους θέλει πρωταγωνιστές. Και η αντίληψη αυτή έχει περάσει και στους ίδιους. Με αυτό το έναυσμα, δεσμεύομαι ότι οι πόρτες του νέου μας γραφείου θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους και ότι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον σας καλώ όλους να συμπορευθούμε προς μία Καρδίτσα σύγχρονη, παραγωγική και ανταγωνιστική.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι που είστε δίπλα μου σε αυτή τη στιγμή ορόσημο για την οικογένεια μου και εμένα τον ίδιο προσωπικά».