Για πρώτη φορά Aerial dance στη Λίμνη Στεφανιάδας (φωτο)

Μια πρωτόγνωρη και όμορφη δραστηριότητα έλαβε χώρα στη φυσική Λίμνη Στεφανιάδας, καθώς για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε aerial dance πάνω από τα κρυστάλλινα νερά της!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ιδέα του δημότη της Αργιθέας Κωνσταντίνου Βασιλακάκου την οποία στήριξε εμπράκτως ο Δήμος Αργιθέας και την έφερε εις πέρας με ανεπανάληπτο τρόπο η δημοφιλής extreme aerial performer, Κατερίνα Σολδάτου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου σε ανάρτησή του, η Λίμνη Στεφανιάδας προστίθεται στη λίστα με τα κορυφαία ορόσημα της χώρας, που “κατακτά” η aerial performer Κατερίνα Σολδάτου με τις θεαματικές της εναέριες παραστάσεις. «Μεταξύ άλλων είναι έως τώρα η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Φαράγγι του Βίκου, τα Μετέωρα, ο Ισθμός της Κορίνθου και πολλά ακόμη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Στεργίου υπογράμμισε ότι «δεν σταματάμε να καινοτομούμε, να “αγκαλιάζουμε” κάθε δυνατή πρόταση που έχει προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και να δουλεύουμε συστηματικά για την ανάδειξη της ορεινής μας περιοχής. Η Αργιθέα δικαιούται να βρίσκεται πάντα στην κορυφή!».