Για το 2Χ2 και την άνοδο στην Α2 εθνική ο ΣΠΑΚ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ έχασε με 3-1 σετ στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Βόλεϊ Γυναικών από τον Μυγδονιακό Θεσ/κης, ωστόσο ορίζει την τύχη του!

Με νίκη στα δύο επόμενα ματς, με αντίπαλο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και τον Πιερικό, θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου. Όσον αφορά το ματς με τον Μυγδονιακό που απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και το φαβορί για την άνοδο, ο ΣΠΑΚ πάλεψε τα τρία πρώτα σετ και ήταν ανταγωνιστικός.

Έχασε στις λεπτομέρειες το 1ο (23-25), κέρδισε το 2ο (25-22) ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο δεν κατάφερε να ακολουθήσει από ένα σημείο και μετά το ρυθμό και την πίεση των φιλοξενουμένων χάνοντας 25-19 και 25-12 στα άλλα δύο.

Τα σετ: 23-25, 25-22, 19-25,12-25.

ΣΠΑΚ (Αλεξίου Σ., Γιαννουσάς Κ): Κωνσταντίνου, Λάιου, Παπαδάκη, Αναστασιάδη, Καπέλου, Μαμούγκα , Παπασακελλαρίου Κ., Παπασακελλαρίου Ι.,Παύλου, Βουλγαράκη, Σανιδά, Νικολάου, Γιαννακά́κη, Τά́κα.

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ο κόσμος γέμισε το κλειστό της Καρδίτσας και αναμένεται η παρουσία του να είναι καταλυτική στο αποψινό ματς (8μμ) με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Ο ΣΠΑΚ θέλει τη νίκη και να τα δώσει όλα για την άνοδο μετά στο Κυριακάτικο ματς (5μμ) με τον Πιερικό.

Στις τάξεις της ομάδας της Καρδίτσας υπάρχει αποφασιστικότητα για να πετύχει για πρώτη φορά στο γυναικείο τμήμα ο σύλλογος το όνειρο της ανόδου στην Α2.