Για το φθινόπωρο του 2024 αναβλήθηκε η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Για το φθινόπωρο του 2024, υπό νέα διοίκηση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, αναβλήθηκε τελικά η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Ο αρχικός σχεδιασμός της διοίκησης του ΕΒΕ ήταν και φέτος να πραγματοποιηθεί μια αναβαθμισμένη πολυκλαδική έκθεση στα πρότυπα της περσινής «Thessaly – Expo 2022», η οποία να θυμίσουμε ότι είχε γίνει με συνδιοργανωτή την Helexpo και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας.

Ωστόσο, όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου από τον Πρόεδρο κ. Κωστή Ζυγογιάννη, το κόστος που καλούνταν να καλύψουν οι εκθέτες και η πίεση του χρόνου, δεν επιτρέπουν στη Διοίκηση του ΕΒΕ να διοργανώσει μία Έκθεση στα επίπεδα που επιθυμεί, βελτιωμένη σε σύγκριση με την περυσινή. Υπογράμμισε μάλιστα ότι η Έκθεση δεν αφορά μόνο των εκθεσιακό χώρο καθ’ εαυτόν, αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται.

Πρότεινε λοιπόν, την αναβολή της Έκθεσης και τη διοργάνωσή της το φθινόπωρο του 2024, υπό τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών