Η Black Friday «ζέστανε» αλλά περιορισμένα την εμπορική αγορά της Καρδίτσας (φωτο & βίντεο)

Μικρή «ανάσα» έδωσε η «Βlack Friday» στην αγορά της Καρδίτσας.

Η φετινή μεγάλη εκπτωτική ημέρα έβγαλε το κοινό στην εμπορική αγορά και… ζέστανε την καταναλωτική κίνηση. Ο κόσμος μπήκε στα καταστήματα και προχώρησε στις αγορές που επιθυμούσε, σε συνάρτηση βεβαίως με τα δεδομένα του ατομικού και οικογενειακού προϋπολογισμού.

Γι’ αυτό και ο τζίρος στην πλειοψηφία των καταστημάτων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνον που είχε καταγραφεί κατά τις Black Friday προ της πανδημίας και της φετινής ενεργειακής κρίσης, όπως τόνισε μιλώντας στο Νέο Αγώνα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Ρούλα Νιάκα.
 


Έμποροι που μίλησαν στην εφημερίδα υπογράμμισαν ότι η φετινή κίνηση ήταν καλύτερη από την περυσινή, που ίσχυσαν μέτρα περιορισμού εισόδου για τους ανεμβολίαστους και ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού νοσούσε εξαιτίας του κύματος της πανδημίας. Ωστόσο δεν ήταν τόσο ικανοποιητική όσο την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η «Λευκή Νύχτα» στην τοπική εμπορική αγορά.
Τα καταστήματα  προσέφεραν δελεαστικές τιμές, με μέρος του καταναλωτικού κοινού να εκμεταλλεύεται την «Μαύρη Παρασκευή» για τις αγορές του.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα