Η επική πορεία του ΑΣ Καρδίτσας προς την κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ έγινε πέραν όλων των άλλων και… τραγούδι!

Η υπερβατική προσπάθεια όλων αυτών των ετών ενέπνευσε καλλιτέχνες που έκαναν με τον τρόπο τους ένα κομμάτι – ύμνο! Οπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι “κυανόλευκοι” δεν θα μπορούσε αυτό να μην έχει μια καρδιτσιώτικη “πινελιά” αφού στους συντελεστές συμπεριλαμβάνεται και ο συντοπίτης ερμηνευτής Χρήστος Τσανάκας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Σύλλογο:

«ΑΣΚ Anthem!
Λίγα χρόνια πριν, όσα γεύεται σήμερα ο Α.Σ. Καρδίτσας θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι ανήκουν ακόμη και στη σφαίρα της ουτοπίας.

Πέραν της σταδιακώς ανοδικής τροχιάς που διαγράφει ο σύλλογος στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα, την άρρηκτη και συμπαγή σύνδεσή του με την κοινωνία της Καρδίτσας και τη μεγαλύτερη ανταπόκριση στα δρώμενά του, ο Σύλλογος έχει πλέον καταφέρει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μουσικοστιχουργικές δημιουργίες.

Ένα κομμάτι-ύμνος που δε θα μπορούσε να μην έχει Καρδιτσιώτικη πινελιά, αφού στους συντελεστές του συμπεριλαμβάνεται ο συντοπίτης ερμηνευτής, Χρήστος Τσανάκας (Ονειρευτής).

Ο Ονειρευτής λοιπόν και ο Λ.Ε.Σ aka Ramon (Σωτήρης Μυτακίδης – Καλλίπολη , Αθήνα) έλαβαν το ερέθισμα από την πορεία του ΑΣΚ και δημιούργησαν τον ύμνο της ομάδας, όπως χαρακτηριστικά τον ονόμασαν (ΑΣΚ Anthem).

Ο σύγχρονος ρυθμός και οι στίχοι πέρασαν από την ιδέα στην πράξη στο μουσικό εργαστήρι του Ramon στην Αθήνα.

Με πολύ μεράκι και πολλές ώρες στο studio, το low bap δίδυμο των Μαύρη Πέτρα και Conscious Relevance παρουσιάζουν μέσα από τη δική τους σκοπιά τους αγώνες και τους κόπους που έδωσε ο Σύλλογος για να φτάσει ως την Basketleague.

Τους ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό το δυνατό εγχείρημα, που θα συνοδεύει στο εξής την ομάδα μας.

Παραγωγή: Conscious Relevance
Στίχοι – Παρουσίαση: Ονειρευτής (Xρήστος Τσανάκας) & ΛΕΣ aka Ramon (Σωτήρης Μυτακίδης)
Mix – Master: ΛΕΣ aka Ramon
Studio: Conscious Relevance
Talkback 2022

Ακούστε το τραγούδι όπως το ανεβάσαμε από τη μουσική πλατφόρμα spotify κι όπως το “ντύσαμε” με “κυανόλευκες” εικόνες.