Η «Καραγκούνα» φέρνει τα παιδιά στο... προσκήνιο (φωτο)

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνει για 31η χρονιά ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Καραγκούνα».

Από την περασμένη Τετάρτη παιδιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού συναντώνται στην Καρδίτσα, σε διάφορα σημεία του νομού, στέλνοντας το μήνυμα της
αγάπης και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών. Η φετινή συνάντηση είναι αφιερωμένη στα ίδια τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου αλλά και την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Χθες το απόγευμα αυτά τα παιδιά εμφανίστηκαν στην πλατεία Πλαστήρα και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια των τόπων που εκπροσωπούν και χειροκροτήθηκαν θερμά από του Καρδιτσιώτες. Παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων θα γίνει και σήμερα στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Πλαστήρα.

Η τελετή λήξης, υπό τον τίτλο «…για να χαρεί ο τόπος μας» έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Παλαμά στις 11.00 το πρωί όπου θα γίνει παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων της Π.Ε. Καρδίτσας.