Η όμορφη εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Καρδίτσας (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η καθιερωμένη εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας στο Καφέ ‘’Βeller’’ (Πλατεία Στρατολογίας).

Παρέστησαν πολλά μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Τσιαμούλη. Επίσης παρέστησαν, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΠ κκ Λάμπρος Ανδριόπουλος και Ανέστης Ζώης, Πρόεδροι όμορων Συνδέσμων, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλ. Σφήκας με μέλη της Ε.Ε. και της ΕΔ/ΕΠΣΚ, ο πρόεδρος του Συνδ. Διαιτητών Β. Ταγκούλης.

Από πλευράς πολιτικού κόσμου το παρών έδωσαν ο Βουλευτής κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, εκπρόσωποι Βουλευτών και του Δήμου Καρδίτσας, ο Αντ/ρχος Αθλητισμού Π. Ευθυμίου κλπ.

Παρούσα και η ΑΣΑ, με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Μπέζα, τον Προπονητή Γιώργο Τυριακίδη και προπονητές των Ακαδημιών του συλλόγου. Από τον ΣΠΠ Καρδίτσας τιμήθηκαν προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Βασιλάκος ( η απονομή της πλακέτας έγινε από τον πρόεδρο της ΠΕΠΠ κ. Ανδριόπουλο), οι Παλαίμαχοι άσοι της Αναγέννησης Δήμος Τάντος ( η απονομή από τον Τ. Δρόσο) και του ΑΟΚ Ηλίας Σίσκος (από τον Αντ/δρο της ΠΕΠΠ κ. Ζώη), με τον Β. Τσιαμούλη να παρουσιάζει το βιογραφικό τους.

Δ.Φ.

Oι ΦΩΤΟ από τον φακό του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” που έδωσε το παρών σ’ αυτή την εκδήλωση του τοπικού ποδοσφαίρου.