Σε στρογγυλή τράπεζασυζήτησης συμμετείχε οΔιευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής ΤράπεζαςΚαρδίτσας κ. ΠαναγιώτηςΤουρναβίτης σε εκδήλωσητης Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, με την συμμετοχή του Πρωθυπουργούκ. Κυριάκου Μητσοτάκη καιτης Διευθύνουσας Συμβούλου της Αναπτυξιακής Τράπεζας κας ΑθηνάΧατζηπέτρου, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξηςκ. Άδωνι Γεωργιάδη, τουΥπουργού Δικαιοσύνης κ.Τσιάρα και σύσσωμης τηςπολιτικής ηγεσίας τουΥπουργείου Ανάπτυξης.
Ο κ. Τουρναβίτης τόνισετον ρόλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσαςστην στήριξη και ανάπτυξητων επιχειρήσεων της περιοχής μας, την ανάγκη διευκόλυνσης τωνμικρομεσαίων επιχειρήσεωνστην πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς καιτην εξαιρετική σπουδαιότητα των νέων δράσεωντης Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Η Συνεταιριστική ΤράπεζαΚαρδίτσας πρωταγωνιστείστις εξελίξεις, συμβάλλοντας στην στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικούκόσμου και των νοικοκυριών, καθώς και συνολικάστην ανάπτυξη της περιοχής μας.










