Η υποδοχή των θριαμβευτών του ΓΣ Σοφάδων!

Ο ΓΣ Σοφάδων έγραψε ιστορία κερδίζοντας μέσα στην “καυτή” έδρα του Αλμυρού την τοπική ομάδα στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των play off και κατέκτησε το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ.

Την αποστολή της ομάδας υποδέχθηκαν θερμά ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, αλλά και πλήθος κόσμου που περίμεναν το πούλμαν!

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος τόνισε:

“Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Γ.Σ Σοφάδων για την σπουδαία αυτή επιτυχία που ανεβάζει το επίπεδο του αθλήματος αλλά και του αθλητισμού της περιοχής και δημιουργεί νέα δεδομένα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και τους φιλάθλους για την εμψύχωση της ομάδας σε όλους της τους αγώνες, μέσα στο κατάμεστο Κλειστό των Σοφάδων. Ιδιαίτερα όμως θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο κ. Δημ. Πώποτα και το ΔΣ που με πολύ μεράκι, κόπο και χρόνο δημιούργησαν μια υπέροχη ομάδα που στο τέλος δικαίωσε θριαμβευτικά τις προσδοκίες όλων μας.

Είναι μια μεγάλη στιγμή για το μπάσκετ των Σοφάδων και τον αθλητισμό της περιοχής γενικότερα. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που έδωσε χαρά σε όλους μας. Το μέλλον τους ανήκει και ως Δήμος θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣ Σοφάδων κ. Δημ. Πώποτας τονισε:
«Ημέρα χαράς και υπερηφάνειας για το ΓΣ Σοφάδων αλλά και όλη την περιοχή. Ο ΓΣ Σοφάδων μετά από μια εξαιρετική χρονιά βρίσκεται επάξια ως πρωταθλητής στη θέση που αξίζει… Στη Β’ Εθνική!!

Με την επιτυχία αυτή, όλοι όσοι στελέχωσαν την ομάδα, χάρισαν την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Σοφαδίτικου αθλητισμού. Μία, αναμφίβολα, ιστορική στιγμή που εκπληρώνει τα όνειρα των ν φιλάθλων μας. Αυτή η διάκριση έρχεται να δικαιώσει τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, τις ατομικές και συλλογικές προσπάθειές, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για μεγαλύτερες ακόμα επιτυχίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, άξια πήραμε το πρωτάθλημα. Και η αξία της επιτυχίας είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς δεν μας πτόησαν ούτε οι σοβαροί τραυματισμοί που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο αλλά και σε όλους τους φιλάθλους που με τη στήριξη και τη φωνή τους μας έδωσαν ώθηση. Ενα μεγάλω ευχαριστώ στους χορηγούς, που μας βοήθησαν σημαντικά όλη τη χρονιά.

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τη Δημοτική Αρχή που ήταν πάντα δίπλα μας, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον αγώνα πραγματοποίησης του ονείρου.

Καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας».