Ηρακλής, ζώα και πιθανή συνεργασία με τον Μύλο

Tη βεβαιότητα ότι η έλευση 15.000 οργανωμένων επισκεπτών  (και χιλιάδων ακόμη μεμονωμένων) στην Καρδίτσα με αφορμή το πάρκο των δεινοσαύρων στο Παυσίλυπο συνέβαλε στην τόνωση της τοπικής αγοράς , εξέφρασε το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ . Πέτρος Παπαδάκος.

Μιλώντας στο  «Ράδιο Θεσσαλία» ανέφερε ότι θα γίνει έρευνα στις τάξεις των τοπικών επαγγελματιών με τη μορφή ερωτηματολογίου για να βγουν πιο ακριβή συμπεράσματα, ωστόσο, τόνισε ότι είναι σίγουρο πως η αγορά κινήθηκε σε μια κατά τ ‘ άλλα νεκρή περίοδο.

Οι δεινόσαυροι αποχαιρέτησαν το Παυσίλυπο, όμως το Επιμελητήριο εξετάζει από τώρα το νέο θεματικό πάρκο που θα λειτουργήσει την επόμενη χρονιά την ίδια περίοδο και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΕΒΕ έχει μπει ένα θεματικό πάρκο με τους 12 άθλους του Ηρακλή το οποίο είδαν στημένο προσφάτως και σε άλλη πόλη, ενώ εξετάζεται και μια νέα ιδέα. Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο που βρίσκεται υπό κατασκευή και περιλαμβάνει  40 ομοιώματα μικρών και μεγάλων ζώων, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το φθινόπωρο στο πλανητάριο της Θεσσαλονίκης.

Πέρα όμως απ ‘ αυτό, όπως είπε ο κ . Παπαδάκος, μέσα στην επόμενη εβδομάδα εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου θα συναντηθούν με τους διοργανωτές του Μύλου των Ξωτικών, προκειμένου να εξετάσουν ένα πεδίο συνεργασίας με την λειτουργία χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου στην Καρδίτσα σε μια προσπάθεια οργάνωσης και περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος σε επίπεδο Δυτικής Θεσσαλίας τις εορταστικές ημέρες.

Κ. Π.