Φιλικό για να… “ξορκιστεί” η απραξία στην οποία έχουν οδηγήσει οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου τις ομάδες με τη φαρσοκωμωδία στη super league 2, έδωσε η Αναγέννηση με τον Ηρακλή Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο.

Οι δύο αντίπαλοι παρουσιάστηκαν εμφανώς επηρεασμένοι από την διακοπή του ρυθμού που είχαν πριν κατεβάσει “ρολά” η κατηγορία, έμειναν στο 0-0 και ό,τι καλό είχε να επιδείξει η ομάδα της Καρδίτσας ήταν στο πρώτο μέρος που δημιούργησε αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη με τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές ο ρυθμός έπεσε εντελώς.

Στις εξέδρες του Σταδίου παρακολούθησαν μαζί το ματς οι πρόεδροι των δύο ομάδων Δημήτρης Παπαδημητρίου και Λάμπρος Ιωακείμ, μαζί με τα μέλη της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων” Δημήτρη Γιαννακό και Νίκο Κουτσιανά με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα όσα τραγελαφικά γίνονται στη super league 2.

Θυμίζουμε ότι έχει προγραμματιστεί συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη. Αν κι αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε θετικές εξελίξεις, με δεδομένο ότι οδεύουμε προς εκλογές, είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε αυτό που δεν ζήσαμε ποτέ στα χρονικά, να διακοπεί οριστικώς το πρωτάθλημα πριν καλά καλά συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος!

Επιστρέφοντας στον αγώνα να αναφέρουμε ότι η Αναγέννηση έπαιξε με πολλές απουσίες καθώς δεν ρισκάρισε ο Αμανατίδης την συμμετοχή των Δημόπουλο, Αλιατίδη, Βερνάρδο, Σταμόπουλο, Γκέκα και Μπάλλα που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Πρίκας, Πολίτης, Μπούζς, Κοζορώνης, Ελιβέλντο, Γιάκος και Μπάτροβιτς. Επαιξαν ακόμη οι Γκαντής, Λαγόας, Αθανασιάδης, Γκινής, Ζάγγος, Θεολόγης, Κορέλλας, Κόκκας, Ραπάϊ και Μπαλτάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Καραμπέρης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Γαρσία Λούκας, Χατζής, Ματίας, Λίταινας, Τασιούλης, Τσουμάνης. Επαιξαν ακόμη οι Παπαγιάννης, Χρηστίδης, Αλτάνης, Λεσάϊ, Λόρι, Μπαλαμώτης, Συρεγγέλας, Μπάμης, Παγωνίδης, Σουμπάασιης και Λούκας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.