Ισόπαλη η ΑΣΑ στη Χαλάστρα, παραμένει «ζωντανή» πάνω από τη γραμμή (0-0)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το καθοριστικό παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα ενώ την ίδια ώρα έμειναν στην ισοπαλία και η Κοζάνη με τον Ηρακλή με σκορ 1-1!

Αυτό σημαίνει ότι η 7η αγωνιστική είναι σαν να μην… διεξήχθη αφού οι “κιτρινόμαυροι” διατηρούν το ισχνό προβάδισμα του ενός βαθμού (21) και παραμένουν πάνω από τη γραμμή έναντι της Κοζάνης (20) και του Καμπανιακού (20).

Η “μάχη” δηλαδή για την παραμονή είναι ανοιχτή σε κάθε σενάριο ενώ υπολείπονται τρεις “καυτές” αγωνιστικές!

Ο αγώνας ήταν όπως τον αναμέναμε. Νευρικός, με πάθος, ένταση και λίγες φάσεις αλλά την Αναγέννηση για ένα ακόμη παιχνίδι να μην έχει το εύκολο γκολ. Η ευκαιρία του Ντουμάνη στα πρώτα λεπτά και του Ξύδα στο τέλος ήταν οι καλύτερες στιγμές της, ενώ και ο Καμπανιακός από την πλευρά του δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γκέκα.

Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με αέρα και με ατμόσφαιρα Δημοτικού Σταδίου αφού οι φίλοι της Αναγέννησης έδωσαν δυναμικό παρών, αλλά για τους “κιτρινόμαυρους” δεν ήλθε η νίκη παρά το γεγονός ότι πάλεψαν και αγωνίστηκαν με πάθος γι’ αυτή.

Μια απόλυτα εκνευριστική διαιτησία από την Λαρισαία Τσιοφλίκη που μοίραζε κάρτες, διέκοπτε το παιχνίδι και γενικώς αντί να το αφήνει να εξελιχθεί το “χάλαγε”, ενώ κράτησε 4 λεπτά μόλις καθυστερήσεις ενώ είχαμε διακοπή πάνω σε μία ένταση για τουλάχιστον 10 λεπτά!

Πλέον στις τρεις αγωνιστικές που υπολείπονται η Αναγέννηση έχει τον Ηρακλή εκτός έδρας, τον Αιολικό και τον ΠΑΟΚ Β στο Δημοτικό Στάδιο.

Το “Χ” του “Γηραιού” μέσα στην Κοζάνη την κράτησε πάνω από τη γραμμή αφού οι Κοζανίτες έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ισοπαλία στη Χαλάστρα για να περάσουν αυτοί πιο πάνω.

Πολλά θα κριθούν στον αγώνα που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στη Χαλάστρα κόντρα στον Ηρακλή για την ομάδα της Καρδίτσας ενώ την ίδια στιγμή η Κοζάνη θα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β και ο Καμπανιακός τον Αιολικό.

Καθοριστικό, όμως, θα είναι και το μεθεπόμενο παιχνίδι ανάμεσα στον Καμπανιακό και την Κοζάνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής 28

ΠΑΟΚ “Β” 27

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 21

Καμπανιακός 20

Κοζάνη 20

Αιολικός 15

Αύριο παίζουν ο Αιολικός με τον ΠΑΟΚ “Β”.

H φωτογραφία από το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χαλάστρας και είχε πολλή ένταση.