Ήττα για τον Αστέρα στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα (3-0)

 Ο Αστέρας Καρδίτσας είχε πολύ δύσκολο έργο στο γήπεδο της Καλαμαριάς με αντίπαλο τον ιστορικό Απόλλωνα κι αυτό επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι “κόκκινοι” της Φαναρίου δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα και γνώρισαν την ήττα με 3-0. Μια ήττα βεβαίως που δεν τους βγάζει από τον προγραμματισμό τους αφού πατάνε καλά στην κατηγορία και μπορούν αξιοποιώντας κυρίως την έδρα τους στις επόμενες αγωνιστικές να συνεχίζουν την καλή παρουσία τους στην παρθενική συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ρίζος (28′) και Γιουκούδης (55′ και 67′).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Συλλέκτης, Κουτζαηλίας, Πατράλης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Ρίζος, Παπατόλιος, Μίσκου, Βασιλούδης, Τσαγκαλίδης, Γιουκούδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεολόγης, Γεωργίου, Πυργιώτης, Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Αναγνώπουλος, Ρουμπιές, Μαγκούτης, Βλησαρούλης, Μπουτζιωρής, Ταράτσαλος.