Αυτοψία στα μεγάλα έργα που εκτελούνται στο Μουζάκι Καρδίτσας, γιατην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία ΙΑΝΟΣ, έκανε το Σάββατο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο της περιοχής κ. Φάνη Στάθη. Αρχικά ο κ. Τσιάρας επιθεώρησε τις εργασίες ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια, τις παρεμβάσεις που γίνονται στον Πάμισο ποταμό και τη νέα πεζογέφυρα.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε τα εξής:

«Η Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, της οποίας είμαι μέλος, ενέκρινε έργα ύψους 143 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας ΙΑΝΟΣ, μεταξύ των οποίων, η κατασκευή του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου και οι εργασίες στον Πάμισο ποταμό. Σήμερα, εδώ στο Μουζάκι επιθεωρήσαμε με το Δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη την πορεία των εργασιών ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας. Ενός σημαντικού έργου για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μουζακίου, που κρίθηκε αναγκαίο, καθώς ο κυκλώνας ΙΑΝΟΣ προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο κτίριο που στέγαζε τη δομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας.

Επίσης, είδαμε τις παρεμβάσεις που γίνονται στον ποταμό Πάμισο για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και τη νέα πεζογέφυρα που συνδέει τον οικισμό Γεωργίου Καραϊσκάκη με την πόλη του Μουζακίου. Από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκαν δίπλα μας και απέδειξαν εμπράκτως πως μας στηρίζουν. Η κυβέρνηση της ΝΔ, υλοποιεί τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, υπογραμμίζοντας πως η συμβολή του στη δρομολόγηση και υλοποίηση των παραπάνω έργων, ήταν καθοριστική.